Wedding time!

Voor een huwelijk in Amsterdam hebben wij de bloemendecoratie én -tot ons groot genoegen- het bruidsboeketje verzorgd! Dit was een prachtige opdracht op maat, waar we met veel plezier op terugkijken. 

Het bruidsboeket bestaat (op verzoek van de bruid) deels uit droogbloemen van ons en verse bloemen van Flowers and Powers. De boeketjes op tafel bestaan daarentegen compleet uit droogbloemen; wel zo leuk om tastbare herinneringen te hebben van een van de mooiste dagen uit je leven! 

De prachtige foto's zijn gemaakt door Floortje Ingenhousz. We zijn super blij dat we deze foto's mogen gebruiken voor onze website, dank je Floortje!

Ga je binnenkort trouwen? Heb je een ander mooie gelegenheid waar je graag droogbloemen voor wil ter decoratie? We maken graag een boeket voor je op maat! Dit is ook op grotere schaal mogelijk voor restaurants, hotels en (kleding)winkels; we stemmen het boeket graag af op je collectie, interieur en huisstijl. 

Say Hi!

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw onvergetelijke dag compleet te maken? Wil je meer weten over onze boeketten op maat? Of wil je gewoon even hallo zeggen ;) Mail dan naar floweveramsterdam@gmail.com of stuur een DM op Instagram!